33.000 евра за освоениот Куп

0
1070

По самото завршување на натпреварот, раководството на ФК Пелистер соопшти дека за фудбалерите ќе има премија од 33.000 евра, која ќе ја поделат новите освојувачи на македонскиот Куп.

Без коментари