Реакција на здружението „ Спас“

0
1125

Марјан Атанасовски, член на управниот одбор на земјоделското здружение „Спас“ денес реагираше дека затоа што прашувал и се јавувал во ЈП Стрежево кога ќе добијат вода земјоделците, бил повикан во полиција.

Без коментари

LEAVE A REPLY