40 години издаваштво во боречките спортови

0
298

Центарот за боречки спортови Пелистер од Битола со промоција на книги за боречките спортови, со што го продолжија континуитетот во издаваштвото во оваа област. На свеченост во Битола прославија 40 години од издаваштвото во боречките спортови и голем јубилеј на Аикидо федерацијата на Македонија.

screenshot-from-2016-11-03-17-01-11

screenshot-from-2016-11-03-17-02-01