Вести

Ритамот на градот

Отворен ден на Граве осигурување во Битола

"Заштити ја иднината на своето семејство,тоа е есенцијален чекор, кој е неопходен да биде дел од секое семејсно планирање  "-е мотото на Граве компанијата. Како...

Започнува фестивалот Битола отворен град

Култниот сараевски рок бенд “Забрањено пушење” и македонските реге предводници “Conquering Lion” се главните звезди на фестивалот “Битола Отворен град 2017” кој ќе се одржи од...

Спорт рапорт

Фудбалерите на Пелистер по цел ден патување пристигнуваат во Познањ

Нешто пред 23 часот фудбалерите на Пелистер слетаа во Варшава, а како што јавува нашиот репортер Зоран Мишевски кој е дел од оваа спортска...

Преку Франкфурт ќе летаат за Полска

По одложениот лет Љубљана - Варшава, експедицијата на ФК Пелистер доби алтернативен лет до Франкфурт, па вечерва од таму до Варшава и подоцна до...

Како се борите против жештината?
  • тешко
  • не излегувам надвор
  • не ми пречи
...

Google_Play_Logo1
dfWZLYmX