Актуел

0 85
Само ВМРО ДПНЕ поднесе листа за членоиви на избирачки одбори до државната изборна комисија. Од таму информираат дека од 10 те општински изборни  комисии пристигнало...

РИТАМОТ НА ГРАДОТ

0 111
Во католичката црква Пресвето срце Исусово во Битола, беше организирана изложба на облека и предмети од рачна изработка .Изложбата е изработена на иницијатива на...

0 162
  Младинскиот женски хор при КУД „Стив Наумов“-Битола, од 3 до 9 мај учествува на меѓународниот фестивал на хорови што секоја година се одржува во...

СПОРТ РАПОРТ

0 180
Против браќата Здравко и Зоран Мамиќ, хрватските правосудни органи во вторникот поднесоа обвинение за затајување данок и други незаконски активности со што го оштетиле...

0 233
Познатиот холивидски актер и оскаровец, Том Хенкс, на премиерата на својот нов филм „Холограм за кралот“, на новинарите им открил дека пред почетокот на...

12460044_1120329837979698_1535979463_n

 

 

 

 

 Дали заради шпекулациите за девалвација на денарот тргнавте по банките и менувачниците?
  • да, ги повлекувам парите
  • не, сметам дека нема да има девалвација
  • доколку продолжи кризата ќе размислам за тоа

 

Google_Play_Logo1
dfWZLYmX


Светот денес

0 58
Видно зголемен интересот за добивање косовска биометриска патна исправа откако беше објавена препораката на ЕК за визна либерализација на граѓаните на Косово. -Пред шалтерите за...