Вести

Актуел

Еден милион штета во Охрид од земјотресите

11 од вкупно 854 објекти во Охрид се ризични за живеење и имаат претрпени најголеми штети од земјотресите. Комисијата за проценки ги поделила во...

Ритамот на градот

Sweet rapscalions во нов состав повторно на сцена

Битолчаните Sweet rapscalions негуваат уникатен музички стил инспириран од авангардните движења во популарната музика од доцните 70-ти и раните 80-ти години на минатиот век....

Музички спектакл под отворено небо со Рок симфонија во Битола

  Камерниот оркестар на Битола, кој во изминативе неколку години ја воодушевува публиката со своите „Рок симфонии“, а приреди вистински спектакл со филмската „Џејмс Бонд...

Спорт рапорт

Ѕвездите на Барселона ќе ги заменат своите имиња на дресовите со...

Страшните случувања кои вчера ја здрмаа Барселона едноставно внесе голема паника и немир меѓу сите жители на овој град,  а со оглед на тоа...

Пелистер слави против Победа среде Прилеп

Пелистер владее со Пелагонија и го освои Прилеп (1-2) на стартот од шампионатот. Пелистер покажува дека и оваа сезона ќе се бори за највисок пласман,...

Дали е потребна постога казнена политика за оние кои нерационално ја трошат водата?
  • да
  • не
  • Не сум сигурен/на дека тоа е решение за проблемот
...

Google_Play_Logo1
dfWZLYmX