БАС додели стипендии за талентирани спортисти

0
270

Бизнис Академијата Смилевски како општествено одговорна компанија и денеска се пиокажа доделувајќи 4 стипендии на млади талентирани спортисти од областа на фудбалот преку соработка со здружението Спорт Талент Битола кои имаат за цел промовирање во земјава и надвор на овие млади спортски таленти.