Богатството на битолската рок сцена во документарец

0
280

Почетоците на битолската рок сцена, минатата година, беа презентирани во документарен филм на водителот на музичката емисија Агим Џело, а оваа година тој филм доби свое продолжение преку филмот во кој се претставени помладите генерации, претставници на рок сцената.

Натсанот се одржа во Хауз вар, пред многубројните гости, љубители на рок музиката.