Актуел

Актуел

0 109

Веќе од вчера цените се намалени за трите сервиси кои ги користиме кога патуваме, за говор кога зборуваме на мобилен, за праќање кратки пораки...

0 139

Од наредната недела со средства од Министерството за локална самоуправа и Бирото за рамномерен регионален развој партерно ќе се уредуваат и регулираат речните корита...

0 78

За да се породат родилките од Ресен и од околината, треба тоа да го направат во некој од соседните градови, затоа што после 6...

0 1133

Штенечакот е акутна заразна болест кај кучињата, вирусна инфекција која предизвикува респираторни, дигестивни и нервни манифестации, често со фатален исход која се јавува кај...

SOCIAL

16,108FansLike
938FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
Secured By miniOrange