Вести

Вести

0 265

Преносот на програмата на Македонската телевизија преку сателит во земјите каде што живее македонското иселеништво прекинат е веќе подолг период поради неплатени сметки до...

0 199

На дневен ред се Дополнетиот предлог за изменување и дополнување на Буџетот на Република Македонија за 2015 година и Дополнетиот предлог на закон за национална база...

0 131

Можно е веќе денеска да падне првиот договор на работната група составена од претставниците на политичките партии потписници на договорот од Пржино. Прашањето за...

0 2871

Од денеска и во наредните неколку дена прогнозата за времето во Македонија е облачно, врнежливо и посвежо време. Денеска максималната дневна температура ќе биде од...

Secured By miniOrange