Ритамот на градот

Ритамот на градот

0 838

Лајонс клубот Битола, по повод 10 години од своето постоење, придружувајќи се кон акцијата за спречување на училишното насилство, го организираа настанот во кој...

0 613

Марија Груевска е релативно ново музичко име на нашата естрада, но судејќи по нејзините гласовни способности, нејзиното време допрва доаѓа. Таа пред неколку дена го...

0 187

Во Педагошкиот факултет беше промовирана книгата Светли ликови на просветни работници, на авторот Ѓорги Лазаревски, педагог, научник, публицист, истражувач. Во истата се зборува за 13...

0 359

Ансамблот на Народниот театар-Битола во театарот „Вера Комисаржевскаја“ во Санкт Петерсбург, со огромен успех пред тамошната публика го изведе музичко-сценскиот перформанс „Шекспир засекогаш“. Копродукцискиот...

SOCIAL

16,108FansLike
939FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
Secured By miniOrange