Latest news
Ритамот на градот

Ритамот на градот

0 224

Во Центарот за култура, битолчани имаа одлична можност да уживаат во концертот на средношколците од музичкото училиште во Битола. Истиот е своевиден вид на заокружување...

0 287

Во ресторан Корзо се одржа манифестацијата Македонска традиционална трпеза, во организација на организација на жени Битола и Вкусот на традицијата. Манифестацијата беше со натпреварувачки карактер...

SOCIAL

16,061FansLike
910FollowersFollow
0SubscribersSubscribe