Ритамот на градот

Ритамот на градот

0 139

Пред две години со дебатни филмски проекции, започна со работа дебатното кино Контра кадар во Битола. Кинопроекциите се засноваат на концепт, кој од една страна...

0 116

Изложбата со наслов -Сликајки го џезот на професор Христо Петрески, беше презентирана во народната универзитетска библиотека Св. Климент Охридски. Петрески покрај сликарството се занимава со...

0 141

Битола пред точно една година се приклучи кон градовите во кои се организира критичната маса . Возење, дружба, запознавање на нови пријатели, собирање на критичната...

0 221

Со концертот на Мицанов, Поповски, Јосифовски и Стевковски квартет во Битола беше одбележан Меѓународниот ден на џезот . Настанот во организација на УНЕСКО младински клуб...

SOCIAL

16,108FansLike
938FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
Secured By miniOrange