Честитка од Кркрдаш за битолчани

0
496

Со украсување на дел од манастиот Св. Четириесет маченици, месното население на ваков начин им ја честита ноивата година на граѓаните на Битола.

Од речиси секој дел на градот, може да се види манастирот на битолскиот на Баир и светлечката реклама за среќна нова 2016 година.

 

Без коментари

LEAVE A REPLY