Донации за бегалците

0
679

Хуманитарните организации од Македонија ги повикуваат граѓаните да донираат пред се топла облека (јакни, капи, чорапи, блузони) и чевли за бегалците која е многу потребна во овие врнежливи денови.

 

Без коментари

LEAVE A REPLY