Електричен спој на бандера кај Гроздот

0
1785

Попладнево дел од објектите во блзина на Гроздот останаа без електрична енергија, заради електричен спој што се случи на една бандера. Повеќе за ова гледајте во Актуел на Тера 16:55.

BANDERA 1

 

 

Без коментари

LEAVE A REPLY