Евакуација на Харвард во САД

0
364

Неколку згради на Универзитетот Харвард во САД се евакуирани заради дојава за поставени бомби, објавено е на интернет страницата на универзитетот.

Како што е наведено, забранет е пристапот до објектите, а полицијата ги пребарува зградите.

Се пребаруават четири згради, три во рамките на Унивезитетот и една во кампусот.

 

Без коментари

LEAVE A REPLY