ФОТО ВЕСТ: Заспале на Магнолија

0
1165

Деновиве на плоштадот Магнолија можеше да се забележи оваа ситуација. Двајца мажи заспале на една од клупите кои се поставени на плоштадот. Едниот на клупа, другиот до неа. Беше некаде околу еден час пред полноќ.

13936933_1266656910013656_579969999_n