Фото-Видео: Се чисти коритото на реката Драгор

0
4974

Општина Битола во соработката со двете јавни комунални претпријатија од градот, го чистат коритото на реката Драгор од вегатацијата. Денеска машините на ЈП Нискоградба и ЈП Комуналец, го чистеа коритото во долниот дел од градот, односно кај населбата Јенимале.