Гаќи за протест

0
920

Двајца модни дизајнери од Ванкувер ја преставијата нивната нова модна линија, за која велат дека очекуваат оти ќе биде долго време присутна на американскиот пазар.

Долен веш за протест. На него мегафон и бла-бла-бла.

Инстирацијата е од изборот на Доналд Трамп за американски претседател.

Без коментари

LEAVE A REPLY