Галерија од фолклорното дефиле низ Широк сокак

0
364

Во Битола вчера почна 45 издание на Републичкиот фестивал на народни игри и песни Илинденски денови. Пред официјалниот старт на фестивалот, традиционално низ Широк сокак се одржа фолклорното дефиле. Атмосферата ви ја пренесуваме низ фотографиите на Димитар Петковски.

53

52

51

49

46

45

36

35

34

32

30

23

19

18

17

16

13

12

10

9

8

7

4

1

2121

 

Без коментари

LEAVE A REPLY