ГАЛЕРИЈА: Сингелиќ како погоден од цунами, невремето остави страшни глетки

0
883

Порталот Тетовасот објави фотографии од последиците од силното невреме во Сингелиќ, кој изгледа како погоден од цунами.

Извор: Либертас