Градоначалникот Бандиќ покажа како треба да се чистат улиците во Загреб

0
702

Градоначалникот на Загреб, Милан Бандиќ незадоволен со чистотата во центарот на градот, на вработените во Градска чистота одлучи да им покаже како се чистат улиците.

Уште во 4 часот и 20 минути утринава ги собра на плоштадот Бан Јелачич.

Со шмрк во раката порача дека градот кој бележи двојно зголемување на бројот на туристи, заслужува да биде уште почист.

Без коментари

LEAVE A REPLY