Градоначалникот предновогодишно во Домот за доенчиња

0
551

Градоначалникот на Битола, д-р Владимир Талески, денес во посета на повеќе институции чии штитеници се децата, на кои им однесе новогодишни подароци.

Без коментари

LEAVE A REPLY