Menu

КОМПАС

KOMPAS0 kompas1  kompas2
Од Париз до Ерусалим, од Венецуела до Киншаса или можеби директно во Канкун..
сите патувања од соништата во ,,Компас,, на Тера.
Без просторни и временски ограничувања, до најдалечните дестинации во секое време.
Патуваме сите заедно, без оглед колку тоа чини.,,Компас,, ги води своите гледачи на ароматичен коктел на брегот на Црвеното море, на прошетка во тропските шуми на Бразил, на егзотичните плажи во лагуните на Индискиот окен.. или во вечниот град Рим, во златниот град Лисабон,
или во ,,Големото јаболко,, Њу Јорк.Во ,,Компас,, нема невозможни патувања.Само посакај.
И не заборавај.. донеси парче љубов од земјата на твоите соништа..
можеби токму Ти си следниот гостин во ,,Компас,,.  Среќен пат!

Не пропуштајте да патувате со нашиот КОМПАС, секој ПОНЕДЕЛНИК во 22:45ч.
(репризи:вторник 15:30, среда 07:30,недела 15:00)

ПОНЕДЕЛНИК  22:50

ВТОРНИК 15:20- НЕДЕЛА 15:10

Компас - 09.06.2014
COM_HWDMS_MEDIA_TYPE
43:24
Компас - 09.06.2014
Компас - 02.06.2014
COM_HWDMS_MEDIA_TYPE
42:12
Компас - 02.06.2014
Компас 26.05.2014
COM_HWDMS_MEDIA_TYPE
33:48
Компас 26.05.2014
Компас - 19.05.2014
COM_HWDMS_MEDIA_TYPE
45:34
Компас - 19.05.2014
Компас - 12.05.2014
COM_HWDMS_MEDIA_TYPE
46:18
Компас - 12.05.2014
Компас - 05.05.2014
COM_HWDMS_MEDIA_TYPE
38:11
Компас - 05.05.2014
Компас - 28.04.2014
COM_HWDMS_MEDIA_TYPE
42:55
Компас - 28.04.2014
Компас - 21.04.2014
COM_HWDMS_MEDIA_TYPE
43:11
Компас - 21.04.2014
Компас - 14.04.2014
COM_HWDMS_MEDIA_TYPE
41:39
Компас - 14.04.2014
Компас - 07.04.2014
COM_HWDMS_MEDIA_TYPE
39:00
Компас - 07.04.2014
Компас - 31.03.2014
COM_HWDMS_MEDIA_TYPE
47:34
Компас - 31.03.2014
Компас - 24.03.2014
COM_HWDMS_MEDIA_TYPE
41:57
Компас - 24.03.2014
Компас-17.03.2014
COM_HWDMS_MEDIA_TYPE
45:53
Компас-17.03.2014
Компас - 10.03.2014
COM_HWDMS_MEDIA_TYPE
42:01
Компас - 10.03.2014
Компас - 03.03.2014
COM_HWDMS_MEDIA_TYPE
51:30
Компас - 03.03.2014
Компас - 24.02.2014
COM_HWDMS_MEDIA_TYPE
47:34
Компас - 24.02.2014
Компас - 17.02.2014
COM_HWDMS_MEDIA_TYPE
41:39
Компас - 17.02.2014
Компас-10.02.2014
COM_HWDMS_MEDIA_TYPE
40:57
Компас-10.02.2014
Компас - 03.02.2014
COM_HWDMS_MEDIA_TYPE
33:35
Компас - 03.02.2014
Компас- 27.01.2014
COM_HWDMS_MEDIA_TYPE
34:29
Компас- 27.01.2014
Компас - 20.01.2014
COM_HWDMS_MEDIA_TYPE
49:52
Компас - 20.01.2014
Компас- 23.12.2013
COM_HWDMS_MEDIA_TYPE
39:08
Компас- 23.12.2013
Компас - 16.12.2013
COM_HWDMS_MEDIA_TYPE
46:37
Компас - 16.12.2013
Компас - 09.12.2013
COM_HWDMS_MEDIA_TYPE
48:03
Компас - 09.12.2013
Компас - 02.12.2013
COM_HWDMS_MEDIA_TYPE
34:06
Компас - 02.12.2013
Компас - 25.11.2013
COM_HWDMS_MEDIA_TYPE
54:09
Компас - 25.11.2013
Компас - 18.11.2013
COM_HWDMS_MEDIA_TYPE
37:31
Компас - 18.11.2013
Компас - 11.11.2013
COM_HWDMS_MEDIA_TYPE
32:29
Компас - 11.11.2013
Компас - 04.11.2013
COM_HWDMS_MEDIA_TYPE
40:37
Компас - 04.11.2013
Компас - 28.10.2013
COM_HWDMS_MEDIA_TYPE
36:15
Компас - 28.10.2013