Лавот поставен на плоштадот ВМРО

0
286

Пред седиштето на ВМРО-ДПМНЕ на висок постамент поставена е уште една скулптура на лав. Станува збор за скулптура финансирана со пари од Град Скопје, поради која се кршеа многу копја во времето на изгласување во Советот на градот.

Без коментари

LEAVE A REPLY