Македонски новинарски тим

Македонски новинарски тим

0 1038

Ова е тимот македонски новинари кои го следат Светското првенство во ракомет во Франција, меѓу нив и нашиот исклучителен Зоран Мишевски.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.