Масакр во Мексико

0
726

Маскирани напаѓачи влегле на детска журка во централно Мексико убиле 11 лица, но од децата никој не е повреден соопштија тамошните власти. Три деца кои таму бие останале неповредени.

Едно дете им рекло на властите дека луѓе маскирани во полициски униформи упаднале на забава и ги убиле сите возрасни.

Соседите велат дека четворица напаѓачи упаднале во големиот бел шатор, каде едно локално семејство правело забава за деца и убиле седум мажи и четири жени, додека никој од децата не е повредено.

Без коментари