Митинзите закажани

0
837

ВМРО-ДПМНЕ и ВМРО за Македонија традиционално од Охрид, СДСМ од Прилеп, ДУИ од Липково, а ФРОДЕМ од скопскиот хотел „Континентал“ тргнуваат во кампања. Ова се местата од каде партиските коалиции и партии што ќе учествуваат на парламентарните избори на 11 декември, ќе ја почнат изборната кампања, чиј почеток е в понеделник, на 21 ноември.

Без коментари

LEAVE A REPLY