Неофицијално Наташа Петровска кандидат на СДСМ за Битола

0
4829

Вечерва се очекува на нова седница да бидат утврдените другите кандидати на СДСМ за градоначалници за локалните избори. На социјалните мрежи веќе се упатуваат честитки кон како што пишуваат кандидатот на СДСМ за градоначалник во Битола Наташа Петровска, која е актуелен советник во советот на Општина Битола и координатор на советничката група.

Без коментари