Новогодишно интервју со градоначалникот на Демир Хисар

0
485

Во новогодишното интервју со градоначалникот на општина Демир Хисар Љупчо Блажевски разговараме за проектите кои ја одбележаа 2015 година во оваа општина. Стопанството, инфраструктурата, развојот на туризмот и спортот се теми на разговор.

Без коментари

LEAVE A REPLY