Отворен нов Симбол на Широк сокак

0
10820

Битола добива ново уникатно место кое е спој на луксуз, врвно кафе и врвен дизајн. Кафе-бар кој го потикнува духот кај секого со цел да ги задоволи сите вкусови, вклучувајќи и оние најприберливите.