Попладнево под Тумбе кафе

0
6601

На градскиот стадион во Битола попладнево дербито меѓу Пелистер и Вардар. Со овие фотографии на нашиот пријател Sase Tec Stojanovski Ви ја пренесуваме атмосферата од таму.