Пожар над Битола

0
372

Над Битола во подножјето на Баба планина синоќа е регистриран пожар.  На ова време кога температурите се многу високи, надлежните апелираат граѓаните да бидат максимално внимателни при престој на отворен простор, за да не се случи поголема катастрофа.

Без коментари

LEAVE A REPLY