Промовирано цд и двд изданието на Љупчо Јошевски

Промовирано цд и двд изданието на Љупчо Јошевски

Љупчо Јошевски го промовираше најновото музичко цд и двд издание пред новогодошните празници, како подарок за сите љубители на добриот музички македонски звук.

Изданието е во соработка со Сенатор од Битола и содржи 12 песни, од кои дел се добро познати на пошироката јавност, со оглед на тоа што се изведени на повеќето фестивали во државата.

Повеќе во видеото во продолжение.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.