Реакција на СДСМ за пресот на Талески

0
1797

-Како и секоја предизборна кампања од 2006 година па наваму така и оваа, лицето осомничено за тежок криминал за најскап превоз на учениците во светот излезе и повторно ни ветува стадион. Требало да го информираат дека денот на шегата е на 1 Април. А и на Битолчани повеќе не им е до шега. Во овие 11 години повеќе од очигледно е што направија ДПМНЕ и Талески за нашиот народ до кој пат веќе истите проекти, но она што не е толку очигледно е непотизмот кој владее  во Битола и како тие под превезот на патриотизмот си ги вработија своите најблиски , изјави Борче Корлески СДСМ

Без коментари

LEAVE A REPLY