Се удави момче во Дојранско Езеро

0
379

Младо момче се удавило во Дојранското Езеро откако со другарите со педалинка влегле да се капат во езерото.

Тројцата паднале од педалинката, но само Александар В. од Пехчево не излегол од езерото. Тој не знаел да плива.

По пријавувањето, полицијата брзо го проонашла телото на Александар.

Без коментари

LEAVE A REPLY