Силен ветер во Битола, опасност и по минувачите

0
403

Промената на времето во Македонија од синоќа донесе силен ветер и повремени врнежи од дожд. Така беше и денеска претпладне, но со поголеми сончеви периоди. Попладневно повремен дожд и силен ветер во градот.  Ветрот некаде предизвика штети, а оваа фотографија која ни ја испрати наш гледач од Порта џез, предупредува на опасност од паѓање на ќерамидите од кровот на една од зградите на ОУ Гоце Делчев во Битола.

 

Без коментари

LEAVE A REPLY