Силно невреме во Србија

0
584

Страшно невреме го погоди  Крупањ и го поплави местото.

Обилните врнежи доведоа до излевање на канализацијата, која е пуштена во работа пре помалку од половина година.

Оваа општина беше и меѓу најпогодените во текот на мајските поплави во 2014 година.