Контакт

ТЕРА телевизија е една од првите приватни комерцијални ТВ станици во Република Македонија. Започна со емитување на сопствена програма на 07.04.1993 година. Првите неколку години како локална ТВ станица која го покриваше со својот сигнал градот Битола, а од 1996 година со пoставување на дополнителна предавателна мрежа ја прошири својата видливост покривајќи го Пелагонискиот регион ( Битола, Прилеп, Крушево, Демир Хисар со околините).

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Ул.Јанко Палигора бб. Битола 7000 Република Македонија
tera@tera.mk

+(389)47 258080

+(389)47 258090

SOCIAL

16,108FansLike
939FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
Secured By miniOrange