Тони Деспотовски нов директор на Центарот за социјална работа во Битола

0
1974

-Тони Деспотоски е долгогодишен работник во Центарот за социјални работи во Битола. Единствен услов според законот е тој да биде од редот на вработените од јавната установа, и ние го искористивме тоа права, вд директор да биде човек кој ѓе има искуство во социјалната заштита, изјави Фросина Ташевска Ременски , министер за труд и социјална политика

Досега директор на Центарот за социјални работи во Битола беше Виолета Гаџовска

Без коментари

LEAVE A REPLY