Трибина за „Значењето на 11 октомври за левицата во Македонија“

0
286

Во Битола по повод 11-ти октомври се одржа трибина насловена „Значењето на 11 октомври за левицата во Македонија“. Трибината ја организираа левичарското движење СОЛИДАРНОСТ и ЛЕНКА

 

Без коментари

LEAVE A REPLY