Учењето и зборувањето на германски јазик

0
1178

Се навршуваат точно две децении од формирањето на здружението за македонско-германско пријателство и соработка во Битола.

В среда на свечена академија ќе биде прославен овој голем јубилеј. Во денешното Актуел интервју разговараме со претседателката на здружението Валентина Илиева.

Без коментари

LEAVE A REPLY