ВИДЕО: Битолските билдери се вратија со вреќа одличја од државниот шампионат

0
593

Битолските бодибилдери уште еднаш ја покажаа својата класа и традиција и се вратија со серија од одличја од државното првенство „Атлета на годината“ во спортската сала „Расадник“ во Скопје.

Шампионите, предводени од шампионот во конуренција на ветерани, Владе Станковски, говореа за ТЕРА ТВ.