ВМРО ДПМНЕ за пресовите на опозицијата

0
563

ILCE

Денеска по кој знае кој пат бевме сведоци на нечовечноста, манипулацијата а најмногу од се на лицемерието на СДСМ и нивните коалициони партнери. Објектот на каналот кој опозиционерите го користат за да шират паника и омраза бил изграден кога на највисоките функции на ЕСМ и РЕК Битола биле кадри на СДСМ.Вака возвратија од владеачката ВМРО ДПМНЕ од Битола.