Во Крклино пронајдена неексплодирана граната

0
218

На 14.08.2015 година околу 17,30 часот во с.Крклино-битолско во двор од куќа сопственост на С.Б. при изведување на градежни работи пронајдена е неексплодирана артилериска граната која потекнува од Првата Светска Војна. Истата од страна на ДСЗ е подигната од местото на настанот.

Без коментари

LEAVE A REPLY