Во Могила есента си го собира производството

0
983

Во крајна фаза било прибирањето на земјоделските култури во општина Могила, вели градоначалникот Стево Пивковски. Дождовите смета градоначалникот ќе биле добредојдени за сеидба.

Без коментари

LEAVE A REPLY