Во Собранието се расправа за ребалансот на буџетот

0
350

Во Собранието денеска почна расправата по предложениот ребаланс на буџетот за 2015 година, што Владата го усвои во петокот.

Расправата ќе се одвива без присуство на опозицијата на седницата на матичната Комисија за финансирање и буџет, а по предложениот ребаланс ќе расправа и Законодавно-правната комисија.