Актуел интервју со министерот за надворешни работи Никола Димитров

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во Битола се сретна со почесните конзули каде договорија поголема соработка и почести средби. Беше на фестивалот Манаки и поразговара и со главната ѕвезда на фестивалот Клаудија Кардинале. Го прашавме што си кажаа!

Со министерот разговаравме за престојниот референдум, за однесувањето на опозицијата, за ставот на претседателот Иванов и други прашања поврзани со актуелните политички случувања.

Share.