Актуел интервју со поранешниот генерален секретар на НАТО Робертсон

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Со поранешниот генерален секретар на НАТО лордот Џорџ Робертсон за време на неговиот престој во Битола и трибината на која што учествуваше, разговараме за евроатланската интеграција на Македонија и претстојниот референдум.

 

Share.